tripquick - skapa semesterbostads hemsida

Hemsideverktyg för semesterbostads hemsida

tripquick

Skapa din semesterbostads hemsida
i ett enkelt steg



Det är gratis i tre månader, sedan kan du välja om du vill fortsätta eller avsluta.

Skapa hemsida


Att skapa en hemsida för en semesterbostad har aldrig varit enklare och vi hjälper dig hela vägen. Din hemsida är färdig på några sekunder.

Se vår introduktions video..

Vår lösning ger dig allt på samma gång!



Bara de funktioner som du behöver men med möjlighet för utökning
För att du snabbt ska komma igång så har jag förberett med att lägga till de funktioner som du behöver. Kontaktformulär, bildhantering, karta och några till.
Allt ingår
Hosting - drift och en plats på internet för din hemsida. Enkla verktyg för att redigera text. Support med möjlighet att få hjälp att komma igång.
Mobilanpassning
Din hemsida ser bra ut på mobil, dator, surfplatta och andra enheter.

Läs mer..

Så här skriver en av många kunder!



" Hej! Det är ok att länka er sökmotor till vår hemsida nu. Vi är jätte nöjda med er hemsida och märker redan att vi får kontakt med fler gäster, vill du ha någon bild till sökmotorn så säg till. Vill du att vi länkar till tripquick från våran sida, skicka i så fall en bild och länkadress. Malin"
Om du vill ha fler rekommendationer från våra kunder eller kontakta dem för frågor, så kontakta oss! Vi bidrar väldigt gärna med det.

Pris

Prova på gratis i tre månader. Du kan sedan välja om du vill fortsätta för 99kr i månaden. Du behöver inte ange någon betalinformation förrän tre månaderna har gått efter att du registrerat din hemsida.

Prova på gratis